20:48 18.02.2021

Популярність мобільних фінсервісів серед абонентів "Київстар" у 2020 році зросла на 19%

2 хв читати
Популярність мобільних фінсервісів серед абонентів "Київстар" у 2020 році зросла на 19%

Оператор мобільного зв'язку компанія "Київстар" відзначає 19% зростання популярності мобільних фінансових сервісів серед своїх абонентів передплаченого зв’язку у 2020 році.

Як зазначено в повідомленні компанії, поширеному в четвер, у 2020 році порівняно з 2019 роком кількість тих, хто віддає перевагу оплатам за послуги з мобільного рахунку, зросла на 19%.

У середньому в четвертому кварталі 2020 року близько 900 тис. абонентів передплаченого зв'язку "Київстар" скористалися платіжним продуктом "Смарт-Гроші".

За даними оператора, найпопулярнішими сервісами оплати з мобільного рахунку стали: благодійні внески через USSD-код, оплата телебачення та інтернету, міжоператорський переказ коштів, оплата проїзду в міському транспорті і в таксі, а також поповнення ігрових акаунтів та погашення кредиту.

"Ми бачимо, що популярність оплати товарів і послуг з мобільного рахунку стабільно зростає. Тому ми зі свого боку постійно поповнюємо каталог сервісу "Смарт-Гроші", адже безготівкові сервіси роблять цифрову економіку для населення доступнішою. Крім того, платити з мобільного рахунку також гігієнічно, зручно і надійно, як і банківською картою", - наведено в повідомленні слова директора департаменту мобільних фінансових сервісів "Київстар" Олени Суворової.

У 2020 році спільно з міжнародною платіжною системою LEO для абонентів "Київстар" були запущені: оплата електроенергії для "Львівенергозбут", оплата парковки в Харкові та в застосунку Parking UA, а також купівля ліків через сервіс Liki.24.

Як повідомлялося, "Київстар" запустив фінсервіс "Смарт-Гроші" для абонентів передплаченого зв’язку у вересні 2018 року. У момент запуску оператор встановив максимальний ліміт на кількість грошей на рахунку абонента у 8 тис. грн, річний обіг за гаманцем - не більше ніж 62 тис. грн, місячний ліміт - не більше ніж 10 тис. грн, межа за однією операцією - не більше ніж 3 тис. грн.

Послуга "Смарт-Гроші" надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи "Простір" у партнерстві з АТ "Альфа-Банк".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА