14:11 25.02.2021

"Київстар" збільшив покриття мережі 4G у 16 областях

1 хв читати
"Київстар" збільшив покриття мережі 4G у 16 областях

Мобільний оператор "Київстар" збільшив покриття 4G (LTE) мережі в 16 областях і підключив до нових мобільних технологій ще 321 населений пункт.

Як повідомила прес-служба компанії в четвер, для цього оператор активував технологію швидкісної передачі даних на 113 базових станціях.

У релізі уточнюється, що можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету отримали 129 тис. жителів невеликих сіл.

Зокрема, у Донецькій області зв'язок 4G став доступний у селах Кирилівка, Новокраснівка, Старогнатівка, Шевченко, в Луганській - Білогорівка, Врубівка, Комишуваха, Нововодяне, Свистунівка, Смолянинове, Стрільцівка, Тополівка, у Кіровоградській - Варварівка, Грузьке, Созонівка, Красносілля, Могутнє. У Харківській області - Велика Рогозянка, Нова Олександрівка, Петрівка, П’ятницьке, Українка, Філатове.

"Збільшення території покриття 4G-мережі стало можливим завдяки використанню радіочастот діапазону 900 МГц, який забезпечує більший радіус дії для базових станцій мобільного зв'язку", - зазначають у компанії.

4G-зв'язок підтримують понад 14 тис. базових станцій "Київстару", що дає можливість доступу до нових мобільних технологій для 87,4% населення України.

Згідно з планами оператора, до 2022 року можливість доступу до 4G має бути забезпечено для 90% населення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА