09:12 02.03.2021

Телеканал "Дом" дивляться на окупованих територіях

2 хв читати
Телеканал "Дом" дивляться на окупованих територіях

Державний телеканал "Дом" розпочав 1 березня мовлення для жителів тимчасово окупованих територій через супутник ASTRA-4A.

Як повідомляє сайт каналу, на сьогодні "Дом" уже дивляться в Донецьку, Макіївці, Горлівці, Судаку, Євпаторії, Сімферополі та багатьох інших містах, про що свідчать фотографії, які місцеві жителі поширюють у соціальних мережах, а також надсилають до редакції телеканалу.

"1 березня ми почали мовлення через супутник Astra, а також збільшили кількість передавачів аналогового та цифрового сигналу вздовж лінії зіткнення на Донбасі. Завдяки цьому "Дом" бачать майже усі міста тимчасово окупованих територій. Нам надходять повідомлення від жителів Донбасу та Криму. Вони зазначають, що супутниковий сигнал якісний, "картинка" на екранах чудова", - повідомив шеф-редактор телеканалу "Дом" Олексій Мацука.

Він продемонстрував фотографії окупованих міст, на яких жителі показали ефір телеканалу "Дом".

"Уранці "запустилися", а вдень уже отримали масу позитивних відгуків. Своїми емоціями наші земляки, які сьогодні перебувають за лінією зіткнення на Донбасі, в тимчасово окупованому Криму, діляться через повідомлення в месенджерах, телефонні дзвінки", - зазначила генеральний директор ДП "Мультимедійна платформа іномовлення України" Юлія Островська.

Вона зазначила, що завдяки супутниковому мовленню телеканал тепер доступний і на вільній території України.

1 березня 2021 телеканал "Дом" значно розширив своє мовлення, вийшовши на супутник Astra та включивши десять нових передавачів. Тепер аналоговий і цифровий сигнал на тимчасово окупований Крим і частину Донбасу подається через 18 передавачів. Також із 1 березня онлайн-трансляція доступна на сайті телеканалу. Програми можна продовжувати дивитися на майданчиках каналу "Дом" у YouTube та соцмережах. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА