10:42 04.03.2021

Мінцифри вивчає пропозицію Microsoft щодо електронної демократії - Федоров

1 хв читати
Мінцифри вивчає пропозицію Microsoft щодо електронної демократії - Федоров

Міністерство цифрової трансформації України вивчає пропозицію компанії Microsoft щодо запуску електронної демократії в Україні.

"У команди Microsoft наразі є пропозиції для нас, наша робоча група їх вивчає. У Microsoft, зокрема, є класна пропозиція щодо електронної демократії. А також система управління проектами, яку ми вже активно впроваджуємо з першим пілотом", - повідомив віце-прем'єр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він також зазначив, що на початку пандемії українські школи використовували низку продуктів Microsoft для школярів, коли компанія надавала безоплатний доступ до цих інструментів.

Федоров нагадав, що Мінцифри минулого року підписало меморандум про співпрацю з Microsoft, і повідомив, що міністерство наразі веде дуже щільну роботу з компанією за більше ніж десятьма різними напрямами.

"За нашими домовленостями, ми маємо вийти до вересня цього року з конкретними результатами і досягненнями з обох боків. Одним із таких досягнень має бути створення і розвиток "хмарної" інфраструктури Azure на території України. Але тут важливо, що Мінцифри наполягає на тому, що інфраструктура хмарних сервісів має розміщуватися тільки в Україні", - наголосив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА