07:15 22.03.2021

Трамп запустить власну соціальну мережу, заявляє його радник

1 хв читати
Трамп запустить власну соціальну мережу, заявляє його радник

Колишній президент США Дональд Трамп планує за два-три тижні створити власну соцмережу, щоб через неї відновити спілкування з співгромадянами, заявив його радник Джейсон Міллер.

"Я думаю, що колишній президент Трамп повернеться в соцмережі через два-три місяці, до того ж він зробить це через власну соціальну мережу", - сказав він телеканалу Fox News.

Міллер вважає, що нова платформа "буде наймоднішим з того, що є в соцмережах. Вона повністю змінить світ соцмереж".

Радник Трампа пояснив, що колишній глава держави провів низку зустрічей з приводу цього проекту. Також, за словами Міллера, "численні компанії" висловлювали інтерес до задуму Трампа.

"Нова соціальна платформа буде чимось масштабним", - заявив Міллер, додавши, що ця соціальна мережа, на його думку, приверне "десятки мільйонів людей".

Найбільші американські соцмережі призупинили дію акаунтів Трампа після заворушень, що відбулися у Вашингтоні 6 січня 2021 року. На думку керівників соцмереж, Трамп своїми заявами побічно підштовхнув демонстрантів, які підтримують його, до насильства.

Трамп, згідно з опитуваннями, до цього дня зберігає популярність у республіканського електорату. Він давав зрозуміти, що йти з політичної арени не збирається.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА