18:14 29.03.2021

"Нова пошта" виділила ще 10 млн грн на боротьбу з COVID-19 у сільських лікарнях

2 хв читати

 Група компаній "Нова пошта" виділила ще 10 млн грн на допомогу лікарням у невеликих населених пунктах і благодійним фондам, які надають адресну допомогу хворим на COVID-19.

Як повідомила прес-служба компанії у понеділок, на ці кошти буде придбано кисневе обладнання та інші медичні засоби.

"Наразі ми бачимо, що кількість захворювань знову зростає, а в лікарнях гостро стоїть питання з нестачею медичного обладнання, яке забезпечує подачу кисню хворим. Тому ми виділили додаткові кошти і вже закупили для них кисневі подушки та концентратори, щоб підтримати міста. А ще хочемо допомогти там, де потрібніше, - лікарням у маленьких містечках і селах. У них живуть сотні тисяч українців, але увага організацій та фондів до них у рази нижча. Якщо ви знаєте, чим можна допомогти таким лікарням, розкажіть нам, і ми зробимо все, щоб вирішити цю проблему", - наводить прес-служба слова співзасновниці "Нової пошти" Інни Поперешнюк.

Повідомляється, що наприкінці минулого тижня компанія вже закупила та доставила першу партію допомоги: 120 кисневих концентраторів і 100 кисневих подушок доставлені благодійним фондам у Києві (БФ "Свої"), Одесі ("Корпорація монстрів") і Львові ("Крила надії"). Вони надають кисневе обладнання в безкоштовне користування тим, хто цього потребує, особливо людям вдома.

Як повідомлялося, на сьогодні "Нова пошта" вже виділила на боротьбу з коронавірусом 48 млн грн.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА