13:39 30.03.2021

"Vodafone Retail Україна" планує у 2021 році запустити модель купівлі смартфона з контрактом

2 хв читати

Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" у своїй роздрібній мережі Vodafone Retail у 2021 році має намір запустити модель купівлі смартфона із бандлом послуг, повідомила директор Vodafone Retail Олена Мироненко.

"У нашій країні раніше продавали виключно тільки "голі" смартфони. Ми у своїй сітці наразі робимо невеликий упор на продаж смартфонів саме із бандлом. Цього року дуже розраховуємо на запуск європейської моделі, коли можна купити смартфон із контрактом на рік або два й отримати досить цікаву знижку. Це наша невелика ідея і, найімовірніше, цього року ми її запустимо", - сказала вона під час прес-конференції у вівторок.

Водночас Мироненко уточнила, що ця модель буде доступна тільки для телефонів у цінових сегментах "середній" і "середній мінус". Для преміальних сегментів, за її словами, вона буде не затребувана.

"За нашими дослідженнями, ARPU наших клієнтів, які користуються iPhone, не становить у 3-5 разів вище, ніж у клієнта, який користується стандартним смартфоном середнього сегмента. Зазвичай ARPU користувача iPhone на 30-50% вище, що не дає змоги укомплектувати iPhone такою вартістю послуг, щоб перекрити його", - сказала директор Vodafone Retail.

"Для того щоб субсидувати iPhone і віддати його зі знижкою, у оператора має бути таке ARPU, яке дає змогу завдяки своїм доходам перекрити вартість цього смартфона. Середнє ARPU в США на сьогодні - це $50. ARPU нашого абонента - це $3. Ось коли наше ARPU буде хоча б $15, тоді ми зможемо говорити про iPhone", - розповіла Мироненко.

Vodafone Retail на сьогодні має понад 200 магазинів у 82 містах України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА