12:32 31.03.2021

Послуга "віртуальний номер" для жителів окупованих територій стане доступною до липня

1 хв читати
Послуга "віртуальний номер" для жителів окупованих територій стане доступною до липня

У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України анонсували, що послуга "віртуальний номер" для громадян України на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і Криму (ТОТ) стане доступною до липня.

"Доступне та зручне отримання послуг та сервісів нашими громадяни з ТОТ є одним з пріоритетів для нас в частині цифровізації. Саме це, зокрема, й передбачає послуга "віртуальний номер", яку ми спільно з операторами плануємо запустити вже до кінця першого півріччя цього року. Однією з її головних переваг є спрощення доступу до державних сервісів, що надаються за допомогою номеру телефона, насамперед у сфері адміністративних, медичних та банківських послуг", - ідеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Зазначається, що віртуальний номер - це послуга мобільних операторів, за допомогою якої можна користуватися українським номером телефону без наявності фізичної SIM-картки завдяки мобільному інтернету або Wi-Fi за допомогою програми. Така послуга дасть змогу жителям окупованих територій здійснювати і приймати дзвінки, відправляти та отримувати смс-повідомлення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА