14:21 08.04.2021

"Vodafone Україна" запускає сервіс захисту автомобіля від викрадення Vodafone Guardian

1 хв читати
"Vodafone Україна" запускає сервіс захисту автомобіля від викрадення Vodafone Guardian

Мобільний оператор "Vodafone Україна" запускає на українському ринку систему автобезпеки Vodafone Guardian із диспетчерською підтримкою клієнтів у режимі 24/7.

Як повідомила прес-служба оператора у четвер, система розроблена Vоdafone Group і на сьогодні вже працює у понад 60 країнах світу - без додаткових витрат у роумінгу.

Vodafone Guardian забезпечує виклик патруля протягом п'яти хвилин після отримання повідомлення про позаштатну ситуацію, виклик екстрених служб 24/7, дистанційне блокування руху за допомогою диспетчерського центру та online-контроль стану автомобіля: моніторинг поїздок, заряд акумулятора, спроби ввімкнення автомобіля тощо, а також обслуговування за межами України.

У разі викрадення автомобіля диспетчерський центр самостійно зв'язується з правоохоронними органами та передає інформацію про його місцеперебування, аж до моменту повернення автомобіля власнику.

За даними компанії, щорічно в Україні викрадають понад 3 тис. автомобілів, велику частину яких не знаходять. Відповідно до прес-релізу, на сьогодні супутникові системи автобезпеки вважаються найнадійнішим захистом автомобіля від викрадення. Вони відстежують сигнали тривоги від автомобіля, забезпечують зв'язок між авто та диспетчерським центром у режимі реального часу і в екстрених ситуаціях миттєво реагують на тривоги - відбувається блокування двигуна автомобіля або виклик Національної поліції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА