18:36 08.04.2021

"Укрпошта" відкрила електронну передплату газет і журналів на II половину 2021 р.

1 хв читати
"Укрпошта" відкрила електронну передплату газет і журналів на II половину 2021 р.

"Укрпошта" почала підписну кампанію друкованих видань на друге півріччя 2021 року через електронну версію каталогу, повідомляється на сайті компанії.

Передплата періодики за друкованими каталогами стартує з 15 квітня.

В "Укрпошті" наголосили, що передплатна кампанія на липень-грудень поточного року буде проведена за старими тарифами.

"Тарифи на приймання та доставку вітчизняних періодичних видань за передплатою ми залишили без змін, хоча вони не відображають повною мірою витрати на доставку. Ми розуміємо: у нинішній ситуації, як ніколи, важлива підтримка друкованих медіа, особливо регіональних видань. Тому "Укрпошта" робить все можливе, щоб збільшити обсяги передплати: вводить акції, удосконалює маршрути, переглядає кількість і частоту поставок, якщо попит і обсяги передплати газет і журналів збільшуються", - зазначив директор департаменту поштових послуг компанії Сергій Гречко.

Підписатися на газети і журнали загальнодержавної сфери поширення можна до 16 червня 2021 року, на зарубіжні - не пізніше 4 червня.

Дати завершення передоплати на місцеві видання (обласні, міські, районні) визначаються відповідно до договорів, укладених з редакціями таких видань.

Оформити передплату можна більше ніж в 11 тис. відділеннях "Укрпошти", у листонош, а також можна скористатися сервісом "Онлайн-передплата" на сайті компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА