19:04 09.04.2021

"Київстар" розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

2 хв читати
"Київстар" розширив статус сертифікованого партнера Microsoft

Мобільний оператор "Київстар" отримав нові компетенції за програмою партнерства Microsoft.

Як повідомила прес-служба компанії в п'ятницю, зокрема, "Київстар" розширив статус сертифікованого партнера Microsoft золотими компетенціями - Gold Collaboration and Content і Gold Datacenter, а також срібною - Silver Project and Portfolio Management за напрямами: надання рішень SharePoint, які допомагають обмінюватися контентом, взаємодіяти і підвищувати продуктивність команд; перетворення центрів обробки даних у більш гнучкі, масштабовані та економічні рішення; постачання рішень з управління корпоративними проектами.

Зазначено, що для регулярного підтвердження статусу Microsoft Certified Partner фахівці з розвитку та впровадження хмарних, наземних та конвергентних сервісів "Київстару" складають іспити і проходять сертифікацію.

"Ми не зупиняємося та продовжуємо нарощувати експертизу команди, яка працює з хмарними технологіями Microsoft та впроваджує проекти для клієнтів. Отримання та захист кожної компетенції - важливий здобуток для "Київстару", який змінюється зсередини та трансформується з мобільного оператора в постачальника комплексних технологічних конвергентних рішень для бізнесу", - наводить прес-служба слова директора з розвитку нових напрямів бізнесу "Київстар" Іллі Польшакова.

Статус Microsoft Certified Partner дає мобільному оператору низку переваг, серед яких - гнучкий і швидкий доступ до інноваційних матеріалів Microsoft, до інформації про розробки, рішення та продукти, програми навчання, а також доступ до технічної та консалтингової підтримки.

Наразі у компанії "Київстар" 11 срібних та золотих компетенцій, які здобули 27 фахівців компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА