15:36 12.04.2021

Мінцифри влітку має намір відкрити центр "Дія. Бізнес" у Бучі

2 хв читати
Мінцифри влітку має намір відкрити центр "Дія. Бізнес" у Бучі

Міністерство цифрової трансформації України влітку 2021 року має намір відкрити центр підтримки підприємців "Дія. Бізнес" у Бучі (Київська обл.).

Як повідомила прес-служба відомства в понеділок, "Дія. Бізнес" у Бучі буде розташований на території одного з житлових комплексів міста, його площа становитиме 280 кв. м.

Зазначається, що в цьому центрі підприємці зможуть отримувати безкоштовні консультації, відвідувати бізнес-події та навчатися, шукати інвесторів і партнерів. У центрі також працюватиме спеціальна pop-up-локація, де кожен зможе тестувати свій продукт, зібрати відгуки на товар і допрацювати його перед виходом на ринок.

Заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан наголосила, що мережа центрів "Дія. Бізнес" об'єднуватиме не лише великі міста, а й регіони.

"Центри підтримки підприємців ми плануємо відкрити в кожному місті України з населенням понад 50 000 осіб. Ми свідомо відкриватимемо центр "Дія. Бізнес" не в Києві, а саме на Київщині, де підприємці мають більше складнощів і проблем через відсутність екосистеми підтримки підприємців", - цитує її прес-служба.

У повідомленні також зазначається, що партнером майбутнього центру "Дія. Бізнес" у Бучі є платформа соціальних проєктів BeCity, яка має на меті пошук активних людей з інноваційними проектами та альтернативними ідеями для покращення міського середовища. Мінцифри вже підписало меморандум з BeCity.

"Буча - це підприємницьке місто. Тут справді велика кількість людей займається малим і середнім бізнесом. І відкриття центру "Дія. Бізнес" допоможе їм в умовах карантинних обмежень, коли цифрові трансформації стають життєво необхідними", - зазначила засновниця і керівник платформи соціальних проектів BeCity Ганна Страховська.

Як повідомлялося, в 2020 році були відкриті центри підтримки підприємців "Дія. Бізнес" у Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів і майбутніх підприємців "Дія. Бізнес" у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від "Дія. Бізнес" запустили в Черкасах у березні 2021 року, а відкриття повномасштабного центру "Дія. Бізнес" у Черкасах заплановане на 2022 рік. Відкриття центрів "Дія. Бізнес" в Одесі, Ужгороді, Кривому Розі, Кременчуці заплановані влітку 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА