15:27 14.05.2021

Мінцифри в червні відкриє новий центр "Дія.Бізнес" в Одесі

1 хв читати
Мінцифри в червні відкриє новий центр "Дія.Бізнес" в Одесі

Міністерство цифрової трансформації України відкриє ще один центр підтримки підприємців "Дія.Бізнес" в Одесі, повідомляється на сайті міністерства в п'ятницю.

Відкриття центру в Одесі стане можливим завдяки ГО "Центр проектних ініціатив "Дірект", за підтримки Visa та Odessa Business Club. Технічним партнером проекту виступила компанія "Huawei Україна".

"Уже розроблено дизайн-проект простору. Це 120 квадратних метрів, оснащені всім необхідним для розвитку бізнесу, зокрема кафе, книгарня і конференц-зал. Простір відповідатиме вимогам інклюзивності", - зазначено в повідомленні.

Відкриття центру "Дія.Бізнес" в Одесі відбудеться в червні 2021 року.

У центрі підприємці Одеської області зможуть отримати безоплатні консультації з питань диджиталізації бізнесу і переходу в онлайн, фінансового менеджменту, маркетингу, продажу, HR, юридичної підтримки тощо.

Центр також надаватиме освітні послуги і сервіси від провідних практиків та експертів бізнес-сфери України.

Як повідомлялося, раніше Мінцифри анонсувало відкриття центру "Дія.Бізнес" у Бучі влітку 2021 року.

У 2020 році було відкрито центри підтримки підприємців "Дія.Бізнес" в Харкові та Миколаєві, а також центр для студентів та майбутніх підприємців "Дія.Бізнес" у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Новий пілотний формат безоплатного консалтингу від "Дія.Бізнес" запустили в Черкасах у березні-2021, а відкриття повномасштабного центру "Дія.Бізнес" у Черкасах заплановано на 2022 рік. Відкриття центрів "Дія.Бізнес" в Одесі, Ужгороді, Кривому Розі, Кременчуці заплановано влітку 2021 року.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА