15:50 19.05.2021

"Київстар" запустив можливість оплачувати сервіс "Київстар ТБ" за допомогою банківської картки

1 хв читати
"Київстар" запустив можливість оплачувати сервіс "Київстар ТБ" за допомогою банківської картки

Оплатити підписку на "Київстар ТБ" тепер можна за допомогою банківської картки, а не лише коштами з мобільного рахунку; це робить послугу доступною для абонентів всіх мобільних операторів та інтернет-провайдерів, повідомила прес-служба компанії в середу.

"Послуга "Київстар ТБ" - у трійці лідерів інтернет-телебачення України. Можливість оплати за послугу з кредитної картки зробить її доступнішою для абонентів не лише "Київстару", а й інших операторів та провайдерів", - наводить прес-служба слова директора з маркетингу компанії Павла Данімана.

Зазначається, що користувачі можуть оформити підписку на чотири пакети, вартість яких коливається від 100 до 200 грн.

"Нам важливо не лише зробити сервіс максимально user-friendly, а й надавати передплатникам ексклюзивні новинки, які вони зможуть подивитися лише на нашій платформі. З кожним місяцем їх кількість збільшуватиметься, тому ми щиро віримо в успіх", - додав у свою чергу керівник проекту "Київстар ТБ" від 1+1 media Павло Рибак.

"Київстар ТБ" - платформа онлайн-телебачення, яка надає користувачам доступ до вітчизняного та зарубіжного контенту, прямоефірних програм, а також пропонує допрем'єрні покази проектів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА