13:11 26.05.2021

"Київстар" запустив безліміт у роумінгу на популярні застосунки і голосові дзвінки в месенджерах

1 хв читати
"Київстар" запустив безліміт у роумінгу на популярні застосунки і голосові дзвінки в месенджерах

Мобільний оператор "Київстар" зробив десять застосунків у роумінгу доступними без тарифікації мобільного інтернету для всіх своїх абонентів.

Як наголошується в повідомленні компанії, безліміт діє для всіх абонентів "Київстару" незалежно від форми обслуговування у 135 країнах світу і передбачає також голосові дзвінки в популярних месенджерах.

Для того щоб скористатися безлімітом, необхідно мати підключений пакет мегабайтів або користуватися послугою "Ідеальний роумінг".

"Незважаючи на закриті кордони у багатьох країнах, українці продовжують подорожувати і користуватися роумінгом. Щоб дати їм більше можливостей для спілкування, ми робимо корисні застосунки безлімітними. Без списання мегабайтів тепер можна не тільки писати, а й телефонувати в месенджерах, користуватися картами онлайн та іншими популярними сервісами. Ми робимо це, щоб наші абоненти були завжди на зв'язку зі своїми близькими навіть за кордоном", - наведено у повідомленні слова директора з маркетингу "Київстару" Павла Данімана.

Без списання мегабайтів можна користуватися чотирма популярними месенджерами: Viber, Facebook Messenger, Telegram і WhatsApp.

Серед застосунків із безлімітним трафіком - онлайн-карти Google Maps і Maps для iOS, туристичні програми Booking, AirBnB, Skyscanner і Tickets.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА