17:17 03.06.2021

"Київстар" запускає послугу eSIM для контрактних абонентів

2 хв читати
"Київстар" запускає послугу eSIM для контрактних абонентів

Мобільний оператор компанія "Київстар" запускає послугу вбудованої у смартфон SIM-картки (eSIM) для контрактних абонентів, повідомила компанія у четвер.

Тепер контрактні абоненти та бізнес-клієнти можуть підключити на один електронний чіп в середньому до п'яти різних номерів та перемикатися між ними.

Раніше така можливість була лише у абонентів передоплати.

eSIM - це вбудована у смартфон SIM-картка, що має вищий ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки немає необхідності постійно змінювати SIM-картку, достатньо лише перемикатися між профілями.

"Технологія eSIM лише набирає популярності, і попит на неї зростатиме. Наприклад, за даними Juniper Research, у найближчі п'ять років кількість активованих eSIM у світі зросте на 180% і досягне позначки 3,4 млрд до 2025 року. В мережі "Київстар" лише за останній рік кількість смартфонів, які підтримують eSIM, збільшилася на 160%, а за час, коли послуга eSIM стала доступна для абонентів передоплати, її підключили майже 30 тис. абонентів", - наголошується у повідомленні оператора.

Для переходу на eSIM контрактним абонентам достатньо скористатися веб-версією порталу "Мій Київстар", а для нового підключення потрібно звернутися з паспортом до найближчого магазину "Київстар". Також для контрактних абонентів доступна можливість віддалено перевести eSIM на інший пристрій через веб-версію "Мій Київстар".

Бізнес-клієнти можуть підключити eSIM в одному з фірмових магазинів або звернутися до персонального менеджера. Для переходу на eSIM при собі потрібно мати дійсну SIM-картку. Послуга надається безкоштовно і для контрактних абонентів, і b2b-клієнтів.

Як повідомлялося, "Київстар" запустив послугу вбудованої електронної SIM-картки для абонентів передплаченого зв'язку у листопаді 2020 року.

"Тримоб" та lifecell почали оформляти eSIM у листопаді 2019 року, "Vodafone Україна" запустила цю послугу в липні 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА