16:02 07.06.2021

"Київстар" оголосив набір студентів на стажерів, працевлаштував у себе 50% випускників програми STARt Yourself

2 хв читати
"Київстар" оголосив набір студентів на стажерів, працевлаштував у себе 50% випускників програми STARt Yourself

 Мобільний оператор компанія "Київстар" розпочав прийом заявок на участь у програмі стажування STARt Yourself-2021.

Як зазначено в повідомленні оператора, заявки на участь у програмі від студентів українських вишів, починаючи з третього курсу, приймають з 7 до 21 червня.

Компанія пропонує стажерам навчання і розвиток soft skills, офіційне працевлаштування на період стажування, гнучкий графік та оплату праці.

"Не секрет, що випускникам вишів без досвіду роботи досить складно працевлаштуватися. Роки досвіду рекрутера підтверджують: теоретичних знань, отриманих у навчальних закладах, недостатньо - потрібна практика. Власне це ми і пропонуємо студентам: отримати практичні знання і перейти на іншу щаблинку, стати фахівцями", - коментує ініціативу керівник департаменту із залучення та розвитку талантів "Київстар" Світлана Кончаніна.

Стажування триватиме шість місяців. Його учасники отримають загальні навички роботи у великій компанії, познайомляться з бізнес-процесами, пройдуть курс особистісного розвитку, зможуть користуватися навчальними платформами компанії й отримають вузькопрофільний досвід у напрямах: Digital, SMM, копірайтинг, IT, BigData, фінанси, PR, технічний напрям, HR.

"Програма STARt Yourself діє з 2018 року. Її учасниками стали 80 студентів, 70 з яких уже закінчили стажування. 35 стажерів продовжили роботу в компанії на постійній основі", - зазначає оператор.

Водночас "Київстар" уточнює, що отримати запрошення на роботу за наявності вакансій можуть мотивовані на результат учасники програми, цінності яких збігаються з цінностями компанії.

Як повідомлялося, "Київстар" найближчим часом планує збільшити штат IT- та Digital-фахівців на 38,9% - до 500 осіб. Водночас президент "Київстару" Олександр Комаров зазначив, що ринок IT-фахівців в Україні наразі суттєво "перегрітий".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА