15:50 10.06.2021

"Vodafone Україна" надає можливість клієнтам з ID-карткою в "Дії" використовувати застосунок для підключення контракту без оригіналу документів

1 хв читати

Клієнти мобільного оператора "Vodafone Україна", які мають застосунок "Дія" з відображенням ID-картки, тепер можуть використовувати застосунок для ідентифікації в усіх магазинах оператора та підключати контракт без оригіналу документів, повідомила прес-служба компанії в четвер.

"Таким чином, спрощується процес підключення номерів, а час на оформлення зменшується майже вдвічі. Також при підключенні нових контрактних номерів надається знижка на вартість тарифу до шести місяців", - йдеться в повідомленні.

Окрім підключення нових номерів, клієнти "Vodafone Україна" з "Дією" також можуть управляти тарифами і додатковими послугами, отримувати фінансову інформацію про свій номер.

Водночас оператор зазначає, що перелік послуг, доступних до підключення в магазинах за допомогою "Дії", розширюватиметься і далі. "Зокрема, незабаром за допомогою "Дії" абоненти Vodafone зможуть зареєструвати свій номер на паспортні дані і перейти з передплаченої на контрактну форму обслуговування", - підсумували в компанії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА