18:16 23.06.2021

Єрмак порадив держслужбовцям навчальні курси з роботи зі штучним інтелектом

1 хв читати
Єрмак порадив держслужбовцям навчальні курси з роботи зі штучним інтелектом

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак вважає, що співробітникам державної служби не варто боятися впровадження в їхню роботу нових технологій, і радить проходження навчальних курсів у системі "Дiя".

"Державним службовцям вчитися ніколи не пізно, як і всім людям. Хочу порекомендувати пройти один із курсів на платформі "Дія". Це необов’язково до виконання, просто порада, як швидко та безкоштовно покращити набір власних скілів. Наприклад, можете переглянути курс "Цифрова грамотність державних службовців 1.0. на базі інструментів Google", - написав Єрмак на своїй сторінці у Facebook, додавши, що це "просто і зручно".

За словами Єрмака, сучасні держслужбовці відчувають "страх і легке хвилювання" перед можливостями технологій.

"Я переконаний, що технології - це полегшення процесів, усунення бюрократії та покращення умов роботи... Схоже хвилювання відчувалося, коли на ваші робочі столи ставили комп'ютери або ноутбуки. Технологій не треба боятися", - зазначив він.

При цьому він додав, що Україні потрібні чесні державні службовці та якісний сервіс послуг для громадян.

"Ми докладаємо серйозні зусилля, щоб впровадити чесний і прозорий відбір на державні посади, а також впроваджуємо реформу системи оплати праці держслужбовців", - написав Єрмак.

Він також привітав усіх держслужбовців України з їхнім професійним святом.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА