18:49 30.06.2021

Українські підприємці з 1 липня отримають спрощений режим доставки посилок до країн ЄС - "Укрпошта"

1 хв читати
Українські підприємці з 1 липня отримають спрощений режим доставки посилок до країн ЄС - "Укрпошта"

Ключові торговельні платформи світу з 1 липня зможуть виступати податковим агентом продавців, зокрема продавців із України, завдяки чому для останніх суттєво спроститься процедура оформлення відправлень до країн ЄС і, за умови правильного оформлення відправлення, скоротиться час проходження митного контролю.

Як повідомила прес-служба "Укрпошти" в середу, ключові маркетплейси, такі як Etsy, eBay, Wish, Amazon та інші, зокрема, самостійно нараховуватимуть ПДВ на проданий товар, який відправляється до Європи, і безпосередньо розраховуватимуться з податковими органами країн доставки.

"Для українських підприємців це означає, що всі посилки в напрямку Європи з товарами вартістю до EUR150, які пройдуть правильне оформлення в особистому кабінеті "Укрпошти", максимально оперативно доставлятимуться та автоматично проходитимуть митницю. Тобто розмитнення посилки, оформленої за новими правилами, займе декілька секунд. Раніше митне оформлення посилок могло займати від одного дня до тижня залежно від завантаженості інспекторів митниці", - йдеться у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА