16:45 01.07.2021

"Vodafone Україна" запустив другий курс із підготовки Big Data аналітиків

2 хв читати

Мобільний оператор "Vodafone Україна" провів набір і запустив другий навчальний курс школи Big Data Lab із підготовки аналітиків великих даних.

Як наголошується в повідомленні компанії в четвер, 75% студентів попереднього набору, які захистили фінальний проект, уже працюють у сфері data science.

"Курс розрахований на аналітиків даних, бізнес-аналітиків, IT-фахівців і ентузіастів з математичною підготовкою, які хочуть розпочати кар'єру в data science або розширити свою кваліфікацію. За результатами пілотного курсу 2020-2021 років 40% студентів успішно пройшли навчання", - зазначають у "Vodafone Україна".

Програма курсу Vodafone Big Data Lab складається з ретельно відібраних і взаємопов'язаних дисциплін: фундаментальної математики, модулів big data інжинірингу та доменної експертизи.

Теорія підкріплюється практикою на реальних дата-сетах "Vodafone Україна".

"Це дає змогу в стислі терміни охопити весь спектр знань, необхідних для формування світогляду в data science, і на практиці навчитися працювати з великими даними", - наголошує оператор.

У другому курсі було розширено практичну частину модулів за інфраструктурою великих даних і машинного навчання, а також відкрито підготовчий курс, який допоміг студентам актуалізувати рівень знань у математиці та програмуванні й адаптуватися до насиченості основного курсу.

Навчання відбувається дистанційно в режимі онлайн і містить 350 лекційних і 350 самостійно практичних годин. Під час лекцій студенти можуть спілкуватися і ставити запитання викладачеві, як це відбувається під час очного навчання.

Передбачено можливість переглядати лекції в записі й консультуватися з викладачами за допомогою LMS-системи та месенджерів.

Після успішного захисту фінального проекту і звершення курсу випускники зможуть розпочати кар'єру в data science на позиціях Junior Data Scientist, Junior Analyst, Junior Data Analyst, Junior User Acquisition Analyst і аналогічних їм.

Відповідно до прес-релізу компанії, Big Data Lab від "Vodafone Україна" - це комплексний інтенсивний курс підготовки data science фахівців, що передбачає вивчення фундаментальних математичних дисциплін з аналізу даних, доменну експертизу та практику з реальними знеособленими великими даними оператора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні у 2023 р. скоротилися кількість абонентів фіксованого зв'язку та доходи від послуг його надання - НКЕК

Дохід провайдерів фіксованого інтернету в Україні у 2023 році зріс на 25% - НКЕК

В українських онлайн-медіа зросла кількість політичної "джинси" - дослідження ІМІ

Україна приєдналася до WIPO ALERT для протидії піратським вебсайтам - Мінекономіки

Більшість українців не відповідають на дзвінки з невідомих номерів, лише 10% передзвонять - опитування Rakuten Viber

У Верховній Раді зареєстрували "законопроєкт про регулювання телеграму"

Китай вимагає від держустанов заміни іноземних ПК, серверів і ПЗ місцевими рішеннями - FT

Мін'юст США подав позов проти Apple, звинувативши компанію в монополізації ринку смартфонів

Кількість користувачів програми NovaPay за 3 міс. сягнула 100 тис.

"Київстар" у 2023 р. збільшив виручку на 8%, наростивши капітальні інвестиції на 6,8%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА