13:11 05.07.2021

"Vodafone Україна" спільно зі страховою компанією ARX запустили оплату туристичної страховки з мобільного рахунку

2 хв читати
"Vodafone Україна" спільно зі страховою компанією ARX запустили оплату туристичної страховки з мобільного рахунку

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" спільно зі страховою компанією ARX (АТ "СК "Аркс") запустили можливість для оплати туристичного страхування Smart Travel зі смартфона.

Як наголошується в повідомленні оператора, тепер страховку можна оформити онлайн за п'ять хвилин, сплативши з мобільного рахунку та заощадивши до 20% на відсутності паперового оформлення і логістики.

"Smart Travel - це поліс туристичного страхування, що забезпечує медичну допомогу за кордоном, організацію та оплату медичного обслуговування. Мета поїздки, що покривається полісом, передбачає екскурсійний туризм, активний відпочинок і аматорський спорт, навчання, пляжний відпочинок, а також інтелектуальна праця", - зазначається в повідомленні "Vodafone Україна" в понеділок.

Поліс дозволяє віддалено оформити страховку для закордонної поїздки, без необхідності звертатися до офісу страхової компанії.

"Страхування покриває надання невідкладної медичної допомоги при захворюваннях, пов'язаних з особливо небезпечними інфекціями, зокрема і з COVID-19. Сюди належать діагностика захворювання за допомогою тестів за наявності симптомів хвороби органів дихання та лікування в межах страхового ліміту", - наголошується в повідомленні.

У разі користування страховкою оплата зніматиметься тільки за дні фактичного перебування за межами України. Страховку можна оформити і в Україні, і протягом перших п'яти годин перебування за кордоном - на сторінці сервісу Vodafone SmartTravel на сайті "Vodafone Україна". Страховий період - від одного дня.

Клієнти передплачених тарифів "Vodafone Україна" можуть у будь-який час безкоштовно підписатися на послугу на сайті мобільного оператора й активувати її в кілька кліків - просто напередодні подорожі за кордон.

Активація послуги відбувається протягом 1 хвилини без необхідності зазначати особисті дані.

Клієнти "Vodafone Україна" передплаченої форми зв'язку можуть оплатити страхування з мобільного рахунку - за всі дні перебування або за певні дні, на вибір. Також доступна оплата карткою за всі дні перебування - і для абонентів передоплати, і для контрактних клієнтів.

Страхова сума становить EUR30 тис. Вартість страхового платежу - від 25 грн на день, залежно від країни перебування.

"Vodafone Україна" запустив програму Smart Travel у серпні 2018 року. За два роки страховкою скористалися кілька тисяч мандрівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА