18:33 22.07.2021

База клієнтів послуги IoT Monitor для пакетного управління IoT-підключеннями зростає на 17% щомісяця - "Vodafone Україна"

1 хв читати

Щомісячний приріст користувачів послуги IoT Monitor телеком-оператора "Vodafone Україна" становить 17%; основні сфери бізнесу, які користуються послугою, - фінанси, автотрекінг та охоронні системи, повідомила прес-служба компанії у четвер.

Згідно зі статистикою "Vodafone Україна", 65% клієнтської бази цієї послуги становлять нові клієнти оператора.

Крім того, клієнти компанії щомісяця користуються послугою в роумінгу більш ніж у 20 країнах.

Послуга для пакетного управління IoT SIM-картками на базі глобальної IoT-connectivity платформи Vodafone була запущена в лютому 2020 року. Сервіс дає змогу клієнтам самостійно здійснювати управління SIM-картками: відслідковувати користування, підбирати тариф, встановлювати ліміти, встановлювати заборону на використання у сторонніх пристроях.

IoT connectivity-платформа, на базі якої працює послуга IoT Monitor, розроблена в Німеччині та успішно працює у 42 країнах світу, зокрема у Великій Британії, Іспанії, Німеччині, Нідерландах. Найбільш затребувана послуга серед таких підприємств, як банки, охоронні служби, підприємства ЖКГ, транспортні та логістичні компанії, а також серед розробників IoT комплектувальних, агропідприємств та компаній, що працюють у сфері Smart City.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА