19:46 28.07.2021

Понад 1 тис. співробітників "Київстару" вже вакциновані проти COVID-19

1 хв читати
Понад 1 тис. співробітників "Київстару" вже вакциновані проти COVID-19

На сьогодні вже 1011 співробітників компанії "Київстар" за їхнім бажанням отримали щеплення однією або двома дозами вакцини від COVID-19, повідомила прес-служба мобільного оператора в середу.

Зазначається, що процес організований безпосередньо в найбільших офісах компанії в Києві, Дніпрі, Львові та Черкасах. Першою дозою вакцини щеплені 987 працівників у 24 містах, дві дози вже отримали 24 працівники. Найближчими тижнями планується вакцинація другою дозою в офісах компанії.

"На мій погляд, "Київстар" відмінно стартував із вакцинацією наприкінці червня. Здоров'я співробітників та формування колективного імунітету до COVID-19 - пріоритет у роботі компанії. Ми багато робимо для організації процесу вакцинації в комфортних умовах в офісах у різних містах, де є наші представництва. Я особисто отримав першу дозу разом зі співробітниками та підтримую усвідомлену позицію нашого колективу в цьому питанні", - наводить прес-служба слова CEO "Київстару" Олександра Комарова.

Мобільний оператор також повідомляє, що понад 70% персоналу з березня 2020 року працює віддалено. Ті, для кого така форма роботи неможлива, забезпечені необхідними засобами захисту на робочих місцях. Є також можливість добиратися до офісу на корпоративному таксі. Всі співробітники застраховані на випадок захворювання на коронавірус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА