18:42 08.09.2021

Майже 6,5 млн абонентів "Київстару" влітку були поінформовані за допомогою SMS про можливість вакцинації проти COVID-19

2 хв читати
Майже 6,5 млн абонентів "Київстару" влітку були поінформовані за допомогою SMS про можливість вакцинації проти COVID-19

Майже 6,5 млн абонентів мобільного оператора "Київстар" протягом червня-серпня 2021 року в дев'яти містах України були поінформовані за допомогою SMS-повідомлень про можливість вакцинації проти COVID-19, повідомила прес-служба оператора в середу.

Крім того, як зазначається в релізі, всі абоненти "Київстару" отримали можливість користуватися мобільним застосунком Helsi та веб-сайтом медичного сервісу Helsi.me без оплати мобільного дата-трафіку.

Так, за даними "Київстару", мобільний застосунок Helsi вже завантажили майже 1,2 млн користувачів, а за допомогою веб-сайту helsi.me щомісяця на прийом до лікарів записуються понад 600 тис. пацієнтів.

"У нас багато планів, якими будуть задоволені користувачі Helsi.me та абоненти "Київстару". Зокрема, ми активно працюємо над можливістю онлайн-консультацій. Це дуже корисна та зручна функція, адже завдяки їй якісні медичні послуги стають доступнішими", - наведено слова СЕО медичної інформаційної системи helsi.me Євгена Донця.

"Протягом літа за допомогою інструментів Big Data ми робили таргетовані SMS-розсилки в містах, де проводилася планова вакцинація проти COVID-19. У SMS ми зазначаємо посилання на мобільний застосунок та сторінку запису на вакцинацію, де можна вибрати місто, дату та зручний час для отримання щеплення. Кампанія з вакцинації триває, і ми плануємо продовжувати інформувати наших абонентів про можливість онлайн-запису в будь-який зручний для них пункт, де можна зробити щеплення", - додав начальник департаменту мультимедіа та ОТТ-послуг "Київстару" Денис Мельников, слова якого наведено в релізі.

"Київстар" і компанія "Хелсі ЮА" у червні 2021 року підписали меморандум про співпрацю, в рамках якого планують розвивати інноваційні напрями в сфері цифрових медичних послуг, а також інформувати населення про можливість запису в пункти вакцинації проти СOVID-19 у різних містах України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА