12:08 16.09.2021

"Квартал 95" уклав договір про показ у Китаї мультфільму "Гуллівер повертається"

2 хв читати
"Квартал 95" уклав договір про показ у Китаї мультфільму "Гуллівер повертається"

Студія "Квартал 95" уклала договір на показ мультфільму "Гуллівер повертається" на 12 тис. екранах у КНР, ідеться в повідомленні на сторінці фільму у Facebook.

Як уточнило посольство КНР в Україні, на церемонії підписання договору були присутні посол Фань Сяньжун, перший помічник президента України та генеральний продюсер студії "Квартал 95" Сергій Шефір, член Нацради України з питань телебачення і радіомовлення Тетяна Руденко.

За словами Шефіра, які передає посольство КНР, Україна сподівається на подальші результати співпраці з Китаєм у виробництві й розповсюдженні фільмів і телепрограм.

Обидві сторони відзначили, що Китай є найбільшим у світі ринком кіноіндустрії, тому посилення співпраці Китаю та України з просування кінопродукції має дуже широкі перспективи, йдеться в релізі китайського посольства.

За його даними, стрічка є першим українським мультфільмом, який буде показано глядачам у Китаї і вийде на екрани понад 8000 кінотеатрів у 2022 році в період свят і канікул китайського Нового року.

Посольство нагадало, що одним із засновників Студії "Квартл-95" є президент України Володимир Зеленський.

Як повідомлялося, бюджет фільму "Гуллівер повертається" виробництва Gulliver Films і 95 Animation Studio становить майже $10 млн. Загальна тривалість - 90 хвилин. Агентом виступає компанія All Rights Entertainment з офісами в Гонконгу, Парижі та Лос-Анжелесі, яка взяла на себе зобов'язання щодо підписання контрактів на дистрибуцію.

Договори на дистрибуцію картини підписано більше ніж із 60 країнами. Її прем'єра в Україні відбулася 19 серпня цього року. За даними ресурсу kino-teatr.ua бокс-офіс в Україні дотепер перевищив 13,3 млн грн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА