17:48 16.09.2021

Intellias планує відкрити новий офіс у Дніпрі

2 хв читати

Українська сервісна ІТ компанія Intellias відкриває новий офіс у Дніпрі. Це буде шостий розробницький центр компанії в Україні, йдеться у офіційному пресрелізі компанії

Відкриття нового офісу в Дніпрі заплановано до першого кварталу 2022 року.

«У Дніпрі є хороший потенціал для розвитку ІТ. У місті багато талановитих інженерів, яких ми будемо залучати до створення технологічних рішень для своїх клієнтів. Окрім цього, ми бачимо великий простір для розвитку ІТ-ком’юніті міста та маємо намір стати його частиною», — коментує відкриття нового офісу CEO та співзасновник Intellias Віталій Седлер.

До кінця 2022 року компанія планує найняти мінімум 100 спеціалістів.

Відкриття нового офісу спричинене динамічним ростом компанії. Тільки за початку 2021 року до компанії доєднались 436 нових спеціалістів. Сьогодні загальна кількість працівників складає понад 2000 людей, 15 із них працюють у Дніпрі.  

Intellias – українська ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 спеціалістів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях.

У 2020 році сумарний дохід компанії Intellias склав 1,883 млрд грн., чистий прибуток за той же період склав 78,822 млн. грн. 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА