07:16 05.10.2021

Facebook, WhatsApp і Instagram відновлюють свою роботу, повідомив Цукерберг

2 хв читати
Facebook, WhatsApp і Instagram відновлюють свою роботу, повідомив Цукерберг

Глава компанії Facebook Марк Цукерберг повідомив про відновлення роботи Facebook, WhatsApp і Instagram і вибачився за збій.

"Facebook, Instagram, WhatsApp і Messenger тепер повертаються в Мережу. Вибачте за сьогоднішній збій - я знаю, як сильно ви покладаєтеся на наші послуги, щоб залишатися на зв'язку з близькими вам людьми", - написав Цукерберг у Facebook.

Тим часом команда WhatsApp повідомила про відновлення роботи месенджера.

"Приносимо свої вибачення всім, хто сьогодні не зміг скористатися WhatsApp. Ми починаємо відновлювати роботу WhatsApp. Велике вам спасибі за ваше терпіння. Ми будемо продовжувати тримати вас у курсі подій, коли у нас з'явиться більше інформації", - повідомила команда WhatsApp у Twitter.

Сервіс Instagram також підтвердив відновлення роботи.

"Instagram повільно, але вірно повертається - дякуємо, що залишаєтеся з нами, і вибачте за очікування!" - йдеться в заяві Instagram у Twitter.

Збій тривав приблизно шість годин.

Раніше повідомлялося про збої роботи Facebook, Instagram, WhatsApp. Потім стали надходити повідомлення про можливі проблеми у Google, Twitter, TikTok і багатьох інших онлайн-сервісів. Також надходили дані про перебої в роботі Amazon Web Services, T-Mobile, AT & T.

Крім того, сервіс Downdetector отримав інформацію про деякі збої в електронних системах Southwest Airlines, Bank of America, Snapchat, Gmail, Telegram.

Телеканал Fox News називав те, що відбувається "найтривалішим в історії відключенням соцмереж у всьому світы". Також телеканал зазначив, що починають циркулювати чутки про те, що Facebook і Instagram могли постраждати від хакерів.

Експерти, яких опитують американські ЗМІ, поки вважають за краще говорити суто про технічні передбачувані причини збоїв.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА