10:18 18.10.2021

Працівники Голлівуду останньої миті досягли угоди зі студіями, запобігли страйку

1 хв читати
Працівники Голлівуду останньої миті досягли угоди зі студіями, запобігли страйку

Працівники індустрії кіно і телебачення США, що входять до Міжнародного альянсу працівників театральної сцени), останньої миті досягли угоди зі студіями та стримінговими сервісами, запобігши страйку, який мав розпочатися в понеділок.

Як повідомляється на сайті IATSE, угода, підписана з альянсом теле- та кінопродюсерів США (AMPTP), охоплює близько 40 тис. техніків, операторів, монтажерів і багатьох інших, зайнятих у виробництві розважального контенту, та гарантує їм збільшення заробітної плати, скорочення робочих годин, надання компенсацій та обідніх перерв.

На початку цього місяця учасники IATSE проголосували за проведення страйку через незадовільні умови праці на тлі значного збільшення обсягів роботи з відкриттям кіностудій після пандемії COVID-19.

Закулісні працівники вимагали підвищення зарплати та скорочення робочого дня, організації харчування на робочому місці та надання обідніх перерв, а також збільшення відрахувань до пенсійних і медичних фондів для працівників сектору.

Угоду мають ратифікувати члени IATSE. Деякі працівники висловлюють заклопотаність умовами угоди, підписаної профспілковими лідерами, і сумніваються в тому, чи проголосують вони за її ратифікацію, пише The Wall Street Journal. Проте, як запевняє голова IATSE Меттью Лоеб, угода задовольняє всі вимоги працівників.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА