16:39 20.10.2021

Facebook планує змінити назву в рамках проекту зі створення "метавсесвіту"

1 хв читати
Facebook планує змінити назву в рамках проекту зі створення "метавсесвіту"

Американська Facebook Inc. може незабаром провести ребрендинг.

Компанія планує змінити назву наступного тижня, повідомило видання The Verge. У такий спосіб Facebook хоче більше асоціюватися не з соціальною мережею, а з так званим метавсесвітом.

Як очікується, нову назву компанії буде представлено на щорічній конференції Connect 28 жовтня або навіть раніше.

Про проект зі створення "метавсесвіту", що представляє собою віртуальний простір, в якому люди можуть зустрічатися один з одним, використовуючи окуляри віртуальної реальності, CEO та засновник Faсebook Марк Цукерберг оголосив цього літа. Минулого місяця компанія повідомила про заплановані інвестиції в проект у розмірі $50 млн, зазначивши, що на його розробку може піти приблизно 10-15 років.

У липні Цукерберг сказав The Verge, що через декілька років компанія сприйматиметься не як власник соцмереж, а як творець "метавсесвіту".

Раніше цього тижня Facebook повідомила, що планує найняти приблизно 10 тис. нових працівників в Євросоюзі протягом наступних п'яти років для роботи над проектом зі створення "метавсесвіту". Facebook найме висококваліфікованих інженерів у країнах, що входять до ЄС, переважно в Німеччині, Франції, Італії, Іспанії, Польщі, Нідерландах та Ірландії.

У компанії зазначили, що рішення найняти нових співробітників у ЄС відображає впевненість Faсebook у силі європейського технологічного сектору та потенціалу професіоналів регіону.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА