13:20 04.11.2021

Уряд України зменшив на 2 млн грн фінансування НСТУ

1 хв читати
Уряд України зменшив на 2 млн грн фінансування НСТУ

Кабінет Міністрів України зменшив на 1,950 млн грн фінансування Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ).

Згідно з розпорядженням №1371 від 3 листопада, уряд перерозподілив 1 950 тис. грн шляхом зменшення обсягу видатків за програмою "Фінансова підтримка Національної суспільної телерадіокомпанії України" та збільшення обсягу видатків за програмою "Наукова і науково-технічна діяльність у сфері засобів масової інформації, книговидавничої справи та інформаційно-бібліографічної діяльності".

Зазначено, що такий перерозподіл здійснено з метою погашення кредиторської заборгованості із виплати заробітної плати співробітникам "Книжкової палати ім. Івана Федорова".

Як повідомлялося, раніше міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко заявляв, що Суспільний мовник отримує фінансування в повному обсязі, але до його рейтингів є запитання.

"За такі гроші інші канали домагаються набагато більших рейтингів. І мова не тільки про довіру, а й про відповідальність за витрачені кошти", - наголошував міністр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА