15:39 29.11.2021

Мінцифри анонсувало шість нових послуг на порталі "Дія"

1 хв читати
Мінцифри анонсувало шість нових послуг на порталі "Дія"

Міністерство цифрової трансформації України анонсувало швидкий запуск сповіщень про перевірку кредитної історії фізосіб банками та ще п'ять нових послуг на порталі "Дія".

"Якщо будь-який банк перевіряє вашу кредитну історію - вам надходить сповіщення про це. Для вас це сигнал про те, що може відбуватися якесь шахрайство. Ця проактивна послуга, я впевнений, допоможе сотням українців на рік не потрапити до шахрайської схеми. Також запускаємо сповіщення про судові засідання", - повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров під час онлайн-конференції "Дія саміт" у понеділок.

За його словами, незабаром у "Дії" буде запущено послугу подання ФОП річних декларацій, сповіщення про перевірку кредитної історії, сповіщення про проведення судових засідань, автоматичні сповіщення про відкриття виконавчих проваджень, а також можливість отримання довідки про відсутність судимості.

Крім того, у "Дії" оновили верифікацію підписання документів та незабаром запустять фотоверифікацію їх підписання.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2021 року українці матимуть змогу приєднатися до бета-тестування функції декларування місця проживання на порталі "Дія".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА