21:35 01.12.2021

"Київстар" планує в 2022 році подвоїти частку нетелеком-доходів

2 хв читати
"Київстар" планує в 2022 році подвоїти частку нетелеком-доходів

Мобільний оператор "Київстар" у 2022 році має намір подвоїти частку нетелеком-доходів у виручці та довести її до 4%, повідомив президент компанії Олександр Комаров.

На прес-конференції в Києві він зазначив, що компанія поки що відстає від наміченого плану збільшення частки таких доходів до 5%, проте все одно успіх значний: вона зросла з 0,3% у 2019 році до 2% поточного.

"Ми розвиваємо сервіси максимально компліментарні для нашого бізнесу", - окреслив напрями Комаров.

За його словами, зокрема, йдеться про ICT, BigData, Fintech, Cloud.

Президент наголосив, що компанія відкрита до різних форм партнерства у їхньому розвитку. Як приклад він навів поділ доходу в спільному з Альфа-Банком проекті "Київстар та Sense SuperApp", перепродаж у проектах з Microsoft та безкоштовну співпрацю з медичним онлайн-сервісом Helsi з урахуванням великої перспективи цифрових медичних послуг.

Як повідомлялося, "Київстар" у третьому кварталі 2021 року збільшив загальний дохід на 11,9% порівняно з аналогічним періодом 2020 року – до 7,275 млрд грн; а загалом за дев'ять місяців – на 14,9%, до 21,211 млрд грн.

"Київстар" – найбільший український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних та фіксованих технологій, зокрема 3G та 4G. Його послугами на кінець третього кварталу 2021 року користувалися близько 26,3 млн абонентів мобільного зв'язку та близько 1,2 млн клієнтів фіксованого інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА