07:44 14.12.2021

"Дія" тестує послугу видачі 1 тис. грн для повністю вакцинованих громадян

1 хв читати
"Дія" тестує послугу видачі 1 тис. грн для повністю вакцинованих громадян

"Дія" тестує послугу видачі 1 тис. грн для повністю вакцинованих громадян, через що можуть виникати масові збої в системі, пояснив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

"Ми тестуємо найбільш масштабну онлайн-послугу за всю історію України - можливість отримати 1 тис. грн у рамках проекту єПідтримка", - написав Федоров.

За його словами, потенційно понад 8 млн клієнтів отримають послугу за більш ніж один тиждень.

Він нагадав, що старт видачі 1 тис. грн розпочнеться з 19 грудня, але вже з 13 грудня поступово система входить до бета-режиму. "Буває нестабільність роботи, прошу заздалегідь вибачення. І цей тиждень буде не простим", - наголосив він.

"Наразі все працює стабільно. Сертифікати генеруються, послуги надаються. Нагадаю, що в аеропортах та центрах масової вакцинації працюють наші команди підтримки, понад 1 тис. команд у країні", - повідомив міністр.

Разом із тим Федоров додав, що після стабілізації однієї масштабної послуги з генерацією сертифікатів "Дія" перейде в ще більш масову. "Безперервно. Але ми все дотискаємо до результату", - написав він.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА