10:50 28.12.2021

Близько третини українців досі користуються кнопковими телефонами, "Vodafone Україна" планує допомогти їм перейти на смартфони

2 хв читати
Близько третини українців досі користуються кнопковими телефонами, "Vodafone Україна" планує допомогти їм перейти на смартфони

Мобільний оператор компанія "Vodafone Україна" планує активно розвивати ринок смартфонів в Україні.

"Досі смартфонами користуються не всі українці: 28% усе ще користуються фічерфонами. Це велика ніша, яку ми хочемо заповнити. Завдяки прямим контактам із постачальниками ми можемо запропонувати гідні смартфони у тій самій ціновій категорії, але з більшим набором функцій", - заявила СЕО "Vodafone Україна" Ольга Устинова в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За її словами, це не лише комерційна мета компанії, це стратегічне завдання національного рівня – у "Vodafone Україна" хочуть зробити цифрові послуги, які можна отримати у смартфоні, доступними кожному українцю.

"У країні вже є інфраструктура, є дуже багато зручних цифрових сервісів, включно з державними послугами (документи тощо), створено можливості для онлайн-навчання, отримання телемедичних послуг. І шкода, що досить велика частина людей поки що не відчула зручності користування ними. Люди мають поступово переходити на такі сервіси, наше завдання допомогти їм у цьому", - наголосила Устинова.

Вона також зазначила, що "Vodafone Україна" постійно інвестує в розвиток покриття швидкісного інтернету – до кінця року сумарні інвестиції оператора в технології передавання даних перевищать 40 млрд грн.

Vodafone Україна – другий за величиною оператор мобільного зв'язку в Україні.

У 2019 році NEQSOL Holding через ТОВ "Telco Solutions and Investments", підконтрольну Bakcell, підписало угоду з ПАТ "МТС" про купівлю її телекомунікаційного бізнесу в Україні. Операцію з купівлі "Vodafone Україна" було закрито наприкінці грудня 2019 року із залученням фінансування J.P. Morgan та RBI, ціна сягнула $734 млн, включно з відкладеним платежем на суму близько $84 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА