20:36 18.03.2022

"Vodafone Україна" відновив зв'язок у Мелітополі, "Укртелеком" у низці міст Херсонської області, "Київстар" покращує зв'язок у Чернігові

2 хв читати
"Vodafone Україна" відновив зв'язок у Мелітополі, "Укртелеком" у низці міст Херсонської області, "Київстар" покращує зв'язок у Чернігові

Оператори та провайдери станом на 19:00 18 березня 2022 року всіма можливими силами та засобами продовжують забезпечення українців зв'язком.

"Окупант прагне українців позбавити зв'язку – це ще одна інформаційно-психологічна операція, що проводиться ворогом з метою посіяти паніку, страх та поширити дезінформацію... Для цього ворог робить диверсії на об'єктах телекомунікаційної інфраструктури, здійснює авіаракетні удари та використовує засоби радіоелектронної боротьби. Є гідна відповідь і на ці дії орків", - повідомляється в телеграм-каналі Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку).

Зокрема, мобільний оператор компанія Vodafone Україна за добу забезпечив покриття абонентів з 0% до 90% у Мелітополі, Київстар покращує ситуацію в Чернігові.

"Укртелеком" відновив надання інтернет-послуг абонентам у Генічеську, Каланчаку, Скадовську, Асканії-Новій, Чаплинці, Іванівці та Нижніх Сірогозах у Херсонській області, а також в Енергодарі (Запорізька область).

Середня доступність районних вузлів зв'язку "Укртелекому" становить 80%. При цьому через пошкодження мережі в деяких областях цей показник низький, на Луганщині він на рівні 4%, а на Чернігівщині послуги не надаються.

Компанія працює над швидким поновленням роботи мережі та наданням послуг.

Мобільний оператор "ТріМоб" надає всі послуги у роумінгу у мережі "Vodafone Україна", голосові та СМС послуги у роумінгу в мережах lifecell та "Київстар".

Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій при Державній службі спеціального зв'язку та захисту України у повному обсязі забезпечує управління мережами в умовах війни.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Резиденти "Дія.City" закликали зберегти бронювання працівників технологічних компаній

"Київстар" почне продавати номери з кодом "77" у червні-липні

"Київстар" отримав відмову судів на 15 клопотань і вісім апеляцій щодо арешту активів

Міноборони України запускає мобільний застосунок "Резерв+" для військовозобов'язаних, призовників і резервістів

"Vodafone Україна" інвестує 10 млрд грн протягом двох років

"Київстар" у I кв.-2024 скоротив дохід на 14,1% у зв'язку з реалізацією масштабної програми лояльності після кібератаки

Київ і Cisco підписали меморандум про партнерство, спрямований на розвиток цифрової інфраструктури та кібербезпеки

Мінцифри розробило стратегію розвитку телекомунікацій до 2030 року

В Україні пошкоджено чверть мереж фіксованого зв'язку і понад 4 тис. базових станцій мобільного зв'язку - Федоров

УЗ запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА