17:01 19.03.2022

Мінцифри запустило розділ про допомогу українцям у Польщі на порталі "Дія.Бізнес"

1 хв читати
Мінцифри запустило розділ про допомогу українцям у Польщі на порталі "Дія.Бізнес"

Міністерство цифрової трансформації України запустило інформаційний розділ про надану українцям у Польщі допомогу на держспорті "Дія.Бізнес".

"Через війну та вторгнення Росії багато українців змушені були залишити державу та переїхати до сусідньої Польщі. Щоб підтримати співвітчизників за кордоном, команда "Дія.Бізнес" створила нову тематичну сторінку на сайті", - наголошується в повідомленні в телеграм-каналі міністерства.

На зазначеній сторінці можна знайти інформацію про працевлаштування та вакансії, гарячу лінію інформаційної допомоги, корисні посилання, поради щодо відкриття бізнесу в Польщі (навіть без польського громадянства). Також там розміщені відповіді на запитання, що часто ставляться: від документів, що підтверджують законність перебування, до термінів дії дозволів на проживання.

Розділ створено за підтримки Департаменту торгівлі стратегічними товарами та безпеки Міністерства економічного розвитку та технологій Республіки Польща.

За даними Прикордонної служби Польщі, з 24 лютого до 18 березня кількість біженців з України, які прибули до Польщі, перевищила 2 млн осіб.

За інформацією Держприкордонслужби України, на частку Польщі припадає близько двох третин усіх виїздів через західний кордон країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА