09:11 21.03.2022

Криптобіржа WhiteBIT оголосила про інтеграцію з "Дією"

2 хв читати

Європейська криптовалютна біржа WhiteBIT запустила інтеграцію та співпрацю з державним сервісом "Дія", повідомила пресслужба компанії у суботу.

У WhiteBIT пояснили, що завдяки інтеграції з застосунком "Дія" тепер будь-який користувач з України може пройти верифікацію (KYC) на біржі WhiteBIT менше ніж за одну хвилину. Зазвичай ця процедура на всіх криптовалютних біржах потребує заповнення анкети, сканування документів і часу на перевірку. Для проходження KYC достатньо натиснути кнопку "Пройти верифікацію за допомогою "Дії". Після цього в програмі "Дія" необхідно підтвердити передання копій цифрових документів.

"В умовах війни криптовалюта стає потужним інструментом посилення обороноздатності нашої країни. Вона дає змогу збирати гроші на гуманітарну допомогу, потреби ЗСУ та тероборони. Люди зі всіх куточків світу хочуть і готові підтримати Україну за рахунок донатів своїх криптоактивів. Ми не стоїмо осторонь, а прагнемо першими впроваджувати інновації, спрощувати шлях користувачів і робити їхню взаємодію з WhiteBIT максимально комфортною. Адже це, зокрема, допомагає українській економіці, армії, людям, хто через війну опинився в біді. Ми раді, що держава стає зручним сервісом і наша співпраця з Міністерством цифрової трансформації це підтверджує. Замість того, щоб марнувати час на рутину, тепер наші клієнти можуть пройти процедуру верифікації лише у два кліки", - наводяться слова CEO WhiteBIT Володимира Носова.

Крім того, у WhiteBIT наголосили, що компанія створила спільний проект із WhitePay, де кожен охочий може обрати з понад 90 криптовалют і спрямувати кошти на допомогу МОЗ або постраждалим цивільним, Збройним силам України та теробороні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Україні у 2023 р. скоротилися кількість абонентів фіксованого зв'язку та доходи від послуг його надання - НКЕК

Дохід провайдерів фіксованого інтернету в Україні у 2023 році зріс на 25% - НКЕК

В українських онлайн-медіа зросла кількість політичної "джинси" - дослідження ІМІ

Україна приєдналася до WIPO ALERT для протидії піратським вебсайтам - Мінекономіки

Більшість українців не відповідають на дзвінки з невідомих номерів, лише 10% передзвонять - опитування Rakuten Viber

У Верховній Раді зареєстрували "законопроєкт про регулювання телеграму"

Китай вимагає від держустанов заміни іноземних ПК, серверів і ПЗ місцевими рішеннями - FT

Мін'юст США подав позов проти Apple, звинувативши компанію в монополізації ринку смартфонів

Кількість користувачів програми NovaPay за 3 міс. сягнула 100 тис.

"Київстар" у 2023 р. збільшив виручку на 8%, наростивши капітальні інвестиції на 6,8%

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА