16:14 22.03.2022

"Київстар" перерахував для 1,9 млн абонентів у роумінгу 300 млн грн бонусних коштів

1 хв читати
"Київстар" перерахував для 1,9 млн абонентів у роумінгу 300 млн грн бонусних коштів

Мобільний оператор "Київстар" за понад три тижні війни вже перерахував для 1,9 млн абонентів у роумінгу 300 млн грн бонусних коштів, повідомила пресслужба компанії у вівторок.

У "Київстарі" зазначили, що оператор надає по 250 бонусних грн усім клієнтам, які виїхали до однієї з дев'яти країн Європи: Польщі, Румунії, Словаччини, Молдови, Угорщини, а також Німеччини, Італії, Литви та Чехії.

Ці бонуси діють протягом 30 днів, їх можна використовувати на дзвінки, мобільний інтернет або SMS за спеціальними тарифами послуги "Ідеальний роумінг".

Крім того, "Київстар" продовжує надавати своїм абонентам можливість використовувати 10 програм у роумінгу без списання мегабайтів. Серед них усі основні месенджери для текстових повідомлень та аудіодзвінків, а для перегляду карт онлайн - Google Maps та Apple Maps.

"Київстар" підтримує безоплатними послугами мільйони клієнтів в Україні, але допомога тим, хто змушений був виїхати за кордон, також є нашим пріоритетом. З першого дня війни ми нараховуємо їм бонуси для спілкування та інтернету. Також ми активно працюємо з нашими іноземними партнерами, щоб найближчим часом дати ще більше можливостей абонентам із номером "Київстар" вільно спілкуватися в інших країнах Європи", - наведено слова директора з розвитку продуктів на масовому ринку "Київстар" Тетяни Лукинюк.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА