12:54 06.04.2022

Міжнародні партнери допоможуть відновити інтернет в Україні

1 хв читати

Міжнародні партнери допоможуть українським операторам купити необхідне обладнання для відновлення зв'язку в Україні.

Як повідомило Міністерство цифрової трансформації України у телеграм-каналі, унаслідок масштабних бойових дій російські окупанти пошкодили мережу українських операторів зв'язку, через що люди у багатьох населених пунктах залишилися без доступу до інтернету.

"Міжнародні партнери допоможуть операторам закупити необхідне обладнання для відновлення зв'язку в Україні. Перше обладнання почне прибувати в Україну вже в середині квітня. Це повністю волонтерська ініціатива добровольців, які докладають усіх зусиль, щоб зберегти доступ українців до важливої інформації", - наголошують у Мінцифри.

Проєкт реалізує ініціатива Global NOG Alliance за участю та підтримки Мінцифри, галузевих об'єднань Асоціації правовласників та постачальників контенту, Інтернет асоціації України та компанії DEPS.

У Мінцифри наголошують, що українські оператори щодня продовжують надавати послуги в регіонах, де це можливо, та відновлюють доступ до інтернету для українців.

"Щоб допомогти швидше забезпечити інтернетом усі населені пункти, запускаємо проєкт "Тримайте Україну на зв'язку", - зазначають у Мінцифри.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА