14:30 07.04.2022

"Київстар" запустив короткий номер для допомоги літнім людям під час війни

2 хв читати
"Київстар" запустив короткий номер для допомоги літнім людям під час війни

 

Мобільний оператор компаній "Київстар" запустив разом з Благодійним Фондом Let`s help запустив короткий номер для відправки грошової допомоги літнім людям під час війни

Усі абоненти передплаченого зв’язку "Київстар" можуть надіслати СМС-повідомлення з будь-яким текстом на короткий номер 88080 і з мобільного рахунку буде відправлено 10 гривень в Благодійний Фонд Let`s help, який опікується геріатричними пансіонатами та територіальними центрами надання соціальної допомоги по всій Україні.
"На жаль, з початку нового етапу російської військової агресії проти України стан багатьох пансіонатів на межі гуманітарної катастрофи. Тому у березні "Київстар" перерахував 5 млн гривень благодійної допомоги до БФ Let`s help на забезпечення самотніх літніх людей продовольством та засобами гігієни. Ми хочемо надати можливість нашим  абонентам приєднуватися до підтримки через короткий номер 88080", – коментує директорка з корпоративних комунікацій "Київстар" Анна Захараш.

Благодійний фонд Let's Help з 2015 року системно допомагає літнім людям та працює над створенням гідної старості в Україні. Під опікою благодійного фонду Let’s help знаходяться більше 10 тис. підопічних, що проживають в геріатричних пансіонатах у 10 областях України.
Як повідомлялося, "Київстар" вже перерахував понад 20 млн грн благодійної допомоги на гуманітарні потреби військових, лікарень та літніх людей. Зокрема мобільний оператор виділив 10 млн грн до БФ "Повернись живим", 5 млн грн до БФ "Твоя опора" та 5 млн грн для БФ "Let`s help". А також в рамках міжнародного благодійного телемарафону Save Ukraine – #StopWar перерахував 1,45 млн грн на гуманітарні потреби українців. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА