13:48 09.04.2022

"Укрпошта" з 9 квітня запускає залізничну доставку відправлень зі Львова, Одеси, Харкова, Дніпра до Києва і назад

2 хв читати
"Укрпошта" з 9 квітня запускає залізничну доставку відправлень зі Львова, Одеси, Харкова, Дніпра до Києва і назад

"Укрпошта" з 9 квітня 2022 року доставлятиме залізницею пошту зі Львова, Одеси, Харкова, Дніпра до Києва та у зворотному напрямку.

Як повідомила пресслужба оператора в суботу, в цілому планується ввести в експлуатацію 14 залізничних поштових вагонів.

За даними компанії, один залізничний вагон може перевезти близько 40 контейнерів, а це орієнтовно 2,4 тис. посилок. За тиждень, враховуючи всі маршрути, залізничними вагонами можна буде перевезти додатково близько 140 тис. посилок.

Крім того, в "Укрпошті" відзначають: незважаючи на те, що відправлення здійснюються з п'яти міст, адресувати посилку можна в будь-який населений пункт, де є відкрите відділення "Укрпошти". Компанія буде доставляти вантажі, які надійдуть залізницею, в пункт доставки магістральними автомобілями.

У поштових вагонах також перевозитимуть гуманітарні вантажі, які відправляють волонтери. Прийом саме гуманітарних вантажів не проводиться у всіх відділеннях "Укрпошти", а тільки в тих, які розміщені поруч з центральними залізничними вокзалами.

Із 9 квітня гуманітарний вантаж можна оформити до відправлення у відділенні м. Львів №79023 за адресою пл.Двірцева, 1. Наступного тижня відправити гуманітарні вантажі можна буде з Києва (відділення 02505), Дніпра (відділення 49501), Одеси (відділення 65501) і Харкова (відділення 61501). Оформити відправлення можна буде також в особистому кабінеті.

Як повідомлялося, тестовий запуск доставки пошти залізницею відбувся 1 квітня - тоді "Укрпошта" спільно з "Укрзалізницею" запустили перший поштовий вагон за маршрутом Львів-Київ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА