12:14 18.04.2022

"Київстар" скасовує тарифікацію інтернету в застосунках для навчання та роботи онлайн

2 хв читати
"Київстар" скасовує тарифікацію інтернету в застосунках для навчання та роботи онлайн

Мобільний оператор "Київстар" за ініціативою Міністерства освіти і науки України скасовує тарифікацію мобільного інтернету в популярних програмах для відеодзвінків в абонентів передоплати.

Як повідомляє пресслужба оператора в понеділок, зокрема, не зніматимуться мегабайти з рахунків абонентів передоплати за користування програмами: Zoom, Microsoft Teams, Google Meet та Google Classroom.

"Ми обов'язково переможемо у війні, але вже зараз потрібно поступово повертатися до повноцінного життя. Адаптація та підтримка дітей є чи не найважливішим і відповідальним завданням не лише батьків та вчителів, а й усього суспільства. Тому "Київстар" одразу відгукнувся на пропозицію МОН зробити застосунки, які транслюватимуть онлайн-уроки безкоштовно, щоб навчання, опанування нової спеціальності та робота онлайн були ще доступнішими для наших клієнтів", – наводяться слова директора з розвитку продуктів на масовому ринку "Київстар" Тетяни Лукинюк.

У компанії додали, що послуга "Знання без меж" діє у більшості тарифів "Київстар" і дає змогу користуватися популярними освітніми програмами без додаткової тарифікації. Серед них: Wikipedia, Coursera, Prometheus, Всеукраїнська школа онлайн тощо.

"Попри воєнні дії на території України навчальні заклади продовжують здійснювати навчання в регіонах, в яких дозволяє безпекова ситуація. Крім того, створено Всеукраїнський розклад, функціонує Всеукраїнська школа онлайн, а також українські телеканали транслюють уроки для 5-11 класів у рамках проекту "Навчання без меж". Для забезпечення ще кращих умов навчання та роботи онлайн МОН ініціювало безкоштовне використання мобільних застосунків, через які здійснюється доступ до освітнього процесу. Вдячний усім організаціям та установам за співпрацю", – наводяться слова міністра освіти та науки Сергія Шкарлета.

У повідомленні зазначено, що Міносвіти звернулося і до інших мобільних операторів з аналогічним проханням і чекає на позитивне рішення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА