13:22 23.04.2022

"Укрпошта" у травні планує ввести в обіг нові марки - "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!"

2 хв читати
"Укрпошта" у травні планує ввести в обіг нові марки - "Русскій воєнний корабль... ВСЬО!"

"Укрпошта" з огляду на високий попит та дослухаючись до громадської думки вирішила продовжити серію про російський військовий корабель з його актуальним станом і в травні ввести в обіг нові марки – "Русскій воєнний корабль… ВСЬО!".

Як повідомила пресслужба компанії в п'ятницю, нові марки про російський військовий корабель планується ввести в обіг загальним тиражем у 5 млн примірників.

"Автором нового випуску, як і попереднього, виступить Борис Грох. Маркові аркуші, окрім нових поштових марок, матимуть купони, на яких буде відтворено зображення першої марки "Русскій воєнний корабль, іді… !". Тож усі ті, хто не зміг придбати поштові марки з кораблем, матимуть можливість отримати два в одному - поштову марку без корабля та купон з кораблем, як нагадування про початок цієї історії, яка вже стала легендарною. Поштові марки "Русскій воєнний корабль … ВСЬО!", як і попередній випуск, планується виготовити з внутрішнім (F) та міжнародним номіналом (W)", - повідомили в "Укрпошті".

Уже найближчими днями компанія оприлюднить їх на сайті й усі охочі зможуть оформити попереднє замовлення онлайн.

Окрім поштових марок "Русскій воєнний корабль, іді…!", за даними національного поштового оператора, найближчим часом в онлайн-магазині також з'являться інші патріотичні випуски "Укрпошти" – поштові марки, а також різноманітний мерч із зображенням марки.

Водночас "Укрпошта" продовжує працювати над розробкою нових патріотичних сюжетів поштової продукції та випуском поштових марок із додатковим номіналом, який буде спрямовано на важливі соціальні проєкти та допомогу ЗСУ.

Говорячи про популярність марки "Русскій воєнний корабль, іді…!" у компанії розповіли, що охочих придбати її виявилося в сотні разів більше, ніж це дозволяє тираж марки, який становить 1 млн екземплярів і є рекордним для художніх поштових марок за останні 15 років (зазвичай художні марки випускають тиражем 100-130 тис. прим.).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА