12:58 25.04.2022

"Нова пошта" відновила роботу двох відділень в Ірпені та Бучі, до травня у Київській області планує відкритися масово - співвласник

2 хв читати
"Нова пошта" відновила роботу двох відділень в Ірпені та Бучі, до травня у Київській області планує відкритися масово - співвласник

"Нова пошта" відновила роботу двох відділень в Ірпені та Бучі (Київська обл.), а до 1 травня планує масово відкритись у Київській області, повідомив співвласник групи компаній "Нова пошта" Володимир Поперешнюк.

"Відновили роботу двох відділень в Ірпені та Бучі. Перша реакція клієнтів на наші дзвінки: "Ви що, жартуєте?", "Як ми раді чути вас!", "Ми приємно шоковані". Напередодні я відвідав Ірпінь, Бучу та Гостомель. Упевнений, що, незважаючи на пережитий жах та пекло, ці міста швидко відновляться. Через рік ми не впізнаємо Київщину, де майже не залишиться руйнувань, завданих бойовими діями, натомість будуть збудовані нові неповторні міста", - написав він на своїй фейсбук-сторінці в понеділок.

За словами Поперешнюка, на Київщині постраждало багато відділень компанії, але їх відновлення вже розпочалося. Там, де будівлі зруйновані зовсім, відділення переїжджатимуть або будуть встановлені тимчасові мобільні відділення.

"Вже до 1 травня масово відкриємося у Київській області, а з 15 травня тут працюватиме майже вся мережа. Чекаємо на перемогу наших воїнів та деокупацію нашої землі від орків", - додав він.

Як пізніше повідомила пресслужба компанії, з 25 квітня в Ірпені запрацювали чотири відділення, два відділення запрацювали в Макарові та по одному - у Бучі та Колонщині.

В Ірпені, зокрема, працюють: відділення №4 (вул. Зарифи Алієвої, 85), №8 (вул. Центральна, 6а), №11 (вул. Українська, 82), №12 (вул. Університетська, 2ф/2, приміщення 98).

У Макарові: №1 (вул. Проектна, 1), №2 (вул. Кочубея, 1). У Бучі запрацювало відділення №2 (вул. Богдана Хмельницького, 4). У Колонщині - №1 (вул. Київська, 26).

Відділення працюють сім днів на тиждень. У будні - з 10:00 до 17:00, вихідні - з 09:00 до 18:00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА