07:24 06.05.2022

Маск має намір керувати Twitter лише кілька місяців

1 хв читати
Маск має намір керувати Twitter лише кілька місяців

Ілон Маск планує обійняти посаду головного виконавчого директора Twitter (SPB: TWTR) лише на кілька місяців після завершення операції з придбання соцмережі за $44 млрд, повідомляє CNBC з посиланням на інформовані джерела.

Видання зазначає, що досі питання про те, хто очолить Twitter після покупки компанії Маском, практично не обговорювалося.

Тим часом, раніше в четвер стало відомо, що група із 19 інвесторів, в яку входять, зокрема, криптовалютна біржа Binance, а також інвесткомпанії Brookfield, Fidelity Management & Research і Qatar Holding, готова виділити в цілому $7,14 млрд для фінансування угоди з покупки Twitter.

До інвесторів увійшов співзасновник Oracle Corp. (SPB: ORCL) Ларрі Еллісон, який висловив готовність виділити $1 млрд. Також підтримати угоду має намір саудівський принц аль-Валід ібн Талал, який раніше не хотів приймати пропозицію Маска. Крім того, ведуться переговори із співзасновником Twitter Джеком Дорсі.

Раніше повідомлялося, що Маск може повернути папери Twitter на біржу вже через три роки після їхнього очікуваного делістингу.

Акції Twitter додають у ціні 3,7% на торгах у четвер. З початку поточного року їхня вартість зросла на 17,7%.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА