19:39 08.05.2022

США впроваджують санкції проти Першого каналу, НТВ, "Росії-1"

1 хв читати
США впроваджують санкції проти Першого каналу, НТВ, "Росії-1"

Адміністрація США оголосила в неділю, що запроваджує санкції щодо трьох російських державних телеканалів - Першого каналу, НТВ, "Росії-1".

"США запроваджують санкції щодо трьох найбільш переглядуваних, прямо або опосередковано контрольованих державою телеканалів - акціонерного товариства "Перший канал", телестанції "Росія-1", акціонерного товариства "Телекомпанія НТВ"", - йдеться у заяві Білого дому, опублікованій за підсумками відеоконференції лідерів G7.

Зі свого боку представник адміністрації США в ході брифінгу пояснив, що в рамках санкцій американські рекламні кампанії, технології мовлення, відеокамери, мікрофони, звукове обладнання більше не будуть доступні цим трьом телеканалам.

За його словами, американська влада також упроваджує близько 2,6 тис. візових обмежень "у відповідь на порушення прав людини (...) з боку російських військовослужбовців та білоруських чиновників".

Крім цього, зазначив чиновник, адміністрація США запроваджує санкції щодо керівництва великих російських банків, зокрема Сбербанку та Газпромбанку. Таким чином, за даними Білого дому, під санкції США потрапили 8 представників керівництва Сбербанку, 27 – Газпромбанку. Також під санкціями – Московський індустріальний банк та його 10 дочірніх компаній.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА