11:38 11.05.2022

"Київстар" розширив до 16 країн надання внутрішніх тарифів у роумінгу

1 хв читати
"Київстар" розширив до 16 країн надання внутрішніх тарифів у роумінгу

Абоненти мобільного оператора "Київстар" тепер можуть спілкуватися за своїми "домашніми" тарифами в 16 країнах ЄС.

Як повідомила пресслужба компанії в середу, до дев'яти країн ЄС (Польща, Словаччина, Румунія, Угорщина, Молдова, Німеччина, Італія, Литва та Чехія), де вже понад місяць абоненти можуть користуватися мобільним зв'язком та інтернетом за тарифами, як в Україні, "Київстар" додає ще Францію, Іспанію, Австрію, Болгарію, Нідерланди, Латвію та Естонію.

Окрім того, як зазначається, оператор збільшує перелік тарифних планів, для яких діють нові умови. В контрактних та бізнес-клієнтів, як і раніше, вони працюють майже у всіх тарифах, а для абонентів передоплати будуть доступні не лише у тарифах "Твій" і "Все разом", але ще й у частині пропозицій 2019-2020 рр.

"У колаборації з іноземними партнерами ми змогли суттєво змінити умови міжнародного роумінгу. Завдяки цьому понад 80% наших клієнтів можуть користуватися дзвінками та інтернетом за кордоном, просто оплачуючи свій тариф. Це не лише дешевше та зручніше для них, а й дуже важливо для українського телекому. Чим більше клієнтів за кордоном оплачуватимуть свій тариф і користуватимуться послугами "Київстар", тим більше ми зможемо інвестувати у відновлення інфраструктури в Україні та на підтримку клієнтів у районах із бойовими діями", – наводяться слова керівника департаменту додаткових послуг та операторських відносин "Київстару" Олександра Галушка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА