11:28 01.08.2022

Розпочав роботу колцентр МЗС України

1 хв читати
Розпочав роботу колцентр МЗС України

За підтримки найбільшої європейської криптобіржі WhiteBIT розпочав роботу колцентр Міністерства закордонних справ України.

"Ми розуміємо наскільки важливо надавати вичерпну інформаційну підтримку громадянам, які були змушені залишити Україну або збираються це зробити. Час надважких випробувань об'єднав бізнес, державу, громадян загальними цілями, і наша компанія хоче надати всю можливу допомогу і українцям, і українській державі. Для цього WhiteBIT має необхідні ресурси та значний технологічний потенціал", - наголосив CEO криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов, йдеться у пресрелізі МЗС України у понеділок.

Наразі кожен, хто має запитання до фахівців Міністерства закордонних справ, може зателефонувати за номером +38 (044) 224-57-20. З кінця червня колцентр МЗС працює цілодобово (в тестовому режимі).

Запуск колцентру став можливим завдяки ресурсній підтримці WhiteBIT, водночас МЗС забезпечило спеціальне навчання операторів, які працюють зі зверненнями громадян. Наразі вони мають усі необхідні компетенції для надання українцям якісних інформаційних послуг.

Питання, з якими звертаються до колцентру, стосуються забезпечення прав громадян та законних інтересів за кордоном, умов перебування у різних країнах світу (соціальні та медичні послуги, умови працевлаштування, митні правила). Приблизно 40% дзвінків надходить із території України. Інші з усіх куточків світу, від Польщі до Бразилії. З початку роботи до колцентру МЗС надійшло близько 2500 запитів громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА