11:51 19.10.2022

Національний оборонний хакатон-2022 перенесено у зв'язку з загостренням ситуації з ракетними обстрілами РФ й атаками дронів

1 хв читати
Національний оборонний хакатон-2022 перенесено у зв'язку з загостренням ситуації з ракетними обстрілами РФ й атаками дронів

Проведення National Defensive Hackathon-2022 (Національного оборонного хакатону-2022), запланованого в Україні на 20-21 жовтня, перенесено через загострення ситуації з ракетними обстрілами Росії та атаками дронів.

"У зв’язку з загостренням ситуації з ракетними обстрілами та атаками дронів з боку РФ ми переносимо проведення National Defence Hackathon-2022. Безпека учасників для нас пріоритет, тому маємо унеможливити навіть найменші ризики", - повідомляють організатори на сайті Ради національної безпеки та оборони в середу.

Зазначається, що для участі в хакатоні вже зареєструвалася велика кількість українських і зарубіжних фахівців, усі заявки отримали відповідні листи-підтвердження.

Про дату проведення заходу буде повідомлено додатково.

Як повідомлялося, до участі в National Defensive Hackathon-2022 були запрошені кіберексперти НАТО, фахівці з дружніх країн - Польщі, Великої Британії, США, Литви, Латвії, Естонії, інших країн ЄС для спільної роботи над технологічними, організаційно-правовими завданнями та протидією психологічним операціям (PSYOPS).

National Defensive Hackathon-2022 організовано Міністерством оборони України спільно з Генеральним штабом ЗСУ, Національним координаційним центром кібербезпеки (НКЦК), Центром протидії дезінформації за підтримки Фонду цивільних досліджень і розвитку США в Україні, Державного департаменту США та НАТО.

Джерело: https://www.rnbo.gov.ua/ua/Diialnist/5829.html

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА